Tekil Mesaj Gösterimi
Ellerinden Geleni Artlarına Koymasınlar
Alt 13.04.2009, 12:16   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ellerinden Geleni Artlarına Koymasınlar

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

Rakiplerim İstanbul takımları. Maçın hakemi İstanbul bölgesinden. Hem de Fener'e 4-2 yenildiğimiz Aleks'i atmaya cesareti olmayan, Antalya maçında yatanı kaldırmayıp neredeyse üstüne yorgan serecek Hüseyin GÖÇEK. Beşiktaş bir gün önce Kocaeli'nde Bülent Yıldırım'ın uydurma penaltısı ile yenildi. Sade yenmekle kalmıyor ligin altındaki en az 7 üstünde de 5 takımın kaderlerini etkiliyor.

Cumartesi saat 3'te ve 4'te oynamaktan biz bıktık. Hala birileri bizi bu saatlerde oynatmaktan ve oynatacak olmalarından bıkmadı. Hangisini anlatayım ben bıktım. Ama inancımı yitirmedim. Önce Allah'a sonra bu ülkede dürüst ve namuslu insanların çok olduğuna inanıyorum. Kocaeli'nde son 5 dakikada bir günlüğüne liderliği alıp kendini şampiyon sananlar, Antalya maçının son 5 dakikasında Sezer'in golü ile hak ettiği yere oturdular.

Devamlı söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Türk insanına ve hakemlerine güveniyorum. Ancak bir kaç tane kapasitesi bu işi için yetersin olan insan yüzünden tüm camiayı da karalamanın haksız olacağına inanyorum.Bunları ayıklamak,bu işin dışına atmak çokta zor değil. Tabiki birilerinin haksız yere canları yanmadan. İnşallah bu canı yanan öncelikle biz olmayız. Tekrar eski alışkanlıklara devam etmeyiz.

Ülke insanı bu işlerden bıktı, tiksindi artık. Bu yıl bu sahneleri görmek istemiyor artık. Hak edenin kazanmasını, yenileninde mazeret üretmemesini bekliyor. Yoksa; hemşehrilerin beraber yemek yiyerek diğer hakemlerin etki altında kalmasını sağlayacak görüntüler vermelerini istemiyoruz. Eğer eski haman, eski tas olacaksa bizim ve bizden sonraki gelecek takımların bu ligde oynamasının hiç bir önemi yok, ligi ikiye ayıralım, onlar kendiişine, bizde kendi işimize bakalım. Belki o zaman içimizdeki İrlandalı'lar bizi değil birinci takımlarını seyretmeye giderler. Hiç değilse biz de nerede olduğumuzu görürüz. O zaman kendi yazarlarımız okur, kendi yorumcularımız dinler birilerine kızmaya sinir hastası olmaya devam etmeyiz...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla