Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tezgahçılar iş başında mı?
Alt 15.04.2009, 23:03   #8
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tezgahçılar iş başında mı?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞEHİRDE SOSYAL CANLILIK OLMADIĞI İÇİN BU TİRÜBÜNEDE YANSIYOR,
SİVASTA BİR inan renkli elbise bile giyemez, sokata gençler çocuklar güle oynaya dolaşama, gülen insana ne sırıtıyonlan lafı çok kolay kullanılır, tiyatro yok, konser yok sinema yok, gençlerin koşup oynayacağı spor sahaları yok , muhafazakar bir kesimden bu kadar taraftar olur ancak malesef arkadaşlar şehrimizdeki insan malzemesi bu, utangaç çekingen, susturulmuş, pısırıklaştırılmış, kız erkek flört edemeyen toplumdan ne yaratıcılık beklenir ne çoşku beklenir ne başarı beklenir, laila reina olmamasıyla övünülen şehirde çoşku ne gezerrrrrrrrrrrrrr
biraz ağır oldu eleştiri ama gerçek bu malesef üzgünümmmm
sana kesinlikle katılmıyorum yani kız erkek senin deyiminle flört edincemi taraftar bağıracak birde muhafazakar kesimin olması seni niye rahatsız ediyo ben istanbulda yaşıyorum ve flört eden kız ve erkeklerin sonunu net bir şekilde felakete gittiğini gözlemleye biliyorum herhalde sende çağdaşlık sendromu var ne kadar açılırsan o kadar çağdaşsın evet sinema tiyatro spor alanları vs başka alternatif eğlenceler olmalı ama bunu getirip muhafazakarlara dayandırman hiç hoş olmamış bu ülkede dinini yaşamaya çalışan insanların her her zümre gibi saygı duyulması lazım ve burası sivasımızın taraftar sitesi bu gibi yerlerde toplumun belli bir kesimine hangi düşünceden olursa olsun siyasi ayrımcalık yapılmamalı ve sizin sivaslı muhafazakar kesime bir özür borcunuz olmalı sevgiyle kalın sevgiyi saygıyı heryerde yaşatın
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...