Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Erken gerilim
Alt 16.04.2009, 08:21   #10
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Erken gerilim

Alıntı:
alperenler61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu yazarın yazdıklarını okuyunca ortamı gerenlere kim olursa olsun isterse babam olsun yazıklar olsun diyorum Ts yönetiminide kınıyorum Trabzon halkını bu şekilde kötü tanıttığınız için.Sivas halkıyla bütünlemeniz gerekeceği yerde polemik yaratıgınız için

Farz edelimki hepsi gercek sivas otelleri fazla para talep etmiş bunun sivas halkıyla yada sivassporla bagdastırılmasıda çok yanlıs otel işletmecisi adam senin belirlediğin fiyata otelini işletemez ister kabul ister rededersin ortamı gererek iki halkı birbirine düşman etmeye gerek varmıydı? Böyle olaylarıda basına yansıtmaktaki macınızıda biliyorum başarısızlıgı önlemek için yalanlara başvurmayın bizim sivasla sorunumuz yok siizn yüzünden sivaslılarla aramı bozamam kusura bakmayın ey basiretsiz yönetim....
güzel kardeşim keşke trobzonsporlular senin gibi düşünse ortada sorun kalmayacak ayrıca otel sahiplerinin sivasspor taraftarından başka kluple ilgileri yoktur benim anlamadıgımkluple otelin ne alakası var otel adamın degilmi istedigi zaman fiyatları yüksek tutma hakkı vardır