Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ?
Alt 17.04.2009, 09:42   #44
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: KONYAYA ŞAMPİYON OLMAYA GİDELİM VARMISINIZ?

Alıntı:
sarilartekstil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA ALAH AŞKINA KOCA İSTANBULDA HİÇ SİVASSPORU SEVEN YOKMU ANLAMADIM BU NEBİÇİM TARAFTARLIK BU NE BİÇİM SİVAS SEVGİSİ TAKIM ŞAMPİYONLUGA GİDİYOR HALA TARAFTAR UYUYOR ARKADAŞLAR BURAYA GELMİYECEKSENİZ YALANDAN YERE BAHANE ÜRETİP BARİ YORUM YAZMAYIN.

EVET GELENLER ADLARINI YAZSIN BAKALIM KİMLER VAR

1- MURAT SARI
2- YAVUZ SARI
3- OGUZ SARI
4- KAZIM DURMUŞ

NOT-

MAÇA GELEN 5 ÖGRENCİ ARKADAŞIN MAÇ BİLETLERİ BENDEN HADİ BAKALIM

SAYGILARIMLA MURAT SARI

evet hep övünürüz istanbulda 2 milyondan fazla sivaslı var diye değil mi?
konya maçını bi yana bırakın,belki insanların gerçekten önemli işleri vardır ama daha 1-1,5 ay önceki fener maçlarına gittinizmi bilmem?
istanbulun göbeğindeki maçta ne kadar sivaslı vardı biliyormusunuz?
hele birde ondan 3-4gün sonra yine aynı staddaki kupa maçındakileri ise elle sayabilirdim!!!
ben senelerdir ankarada yaşıyorum,işim nedeniyle birkaç yıldır istanbuldayım.ve ilk kez sivasın istanbulda maçına gittim ve çok üzüldüm!2milyon hemşerimiz nerede ???
2.ligde iken sivasımız istanbul deplasmanlarına geldiğinde bn televizyondan gördüğümde ali samiyen inönü farketmiyor,dolduruyorduk,yanl ış mı hatırlıyorum?
ee peki ne oldu da taraftarımız bu kadar ilgisizleşti?

neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.konyaya gidip takımımızı destekleyecek olan hemşehrilerimize yollarının açık olmasını,diliyorum.inşallah sivassporumuzda 3 puanı alıp onların bu zahmetlerinin karşılığını verir....