Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 19.04.2009, 02:26   #83
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
efulim61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun !
Son zamanlardaki agresif tavırları itici oluyor.
Trabzonsporda özellikle taraftarlar içerisinde sesi çok çıktığı için, göz önünde bir taraftarlar oloduğu için antipatik.
Olaylı maç ile ilgili düşüncemi söylemek istiyorum; orada her iki tarafta kendi menfaatleri için mücadele etti. Ama ben maçtaydım. Maratonda en önde idim.
Maç içerisinde şu cümleyi abime kurduğumu çok çok iyi hatırlıyorum: "Sahamızda dövüyorlar bizi".
Hakikaten öyle bir maç oldu ve hakem oyun kontrolünü eline alamadı.
Maç sonucunda PFDK cezayı Trabzona kesmeliydi. Yani maç 1-0 Trabzon lehine verilip. Trabzonspor'a 3 Puan silme cezası verilmeliydi.
Sivas'ı ödüllendirmek bence büyük hata oldu !

Bak kardeşim bunu trabzonlu arkadaşlara defalarca anlattım.Bunu ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.
Sana bir soru soracam.
Senin futbolcun deplasmanda rakip takım taraftarı tarafından darp edildiyse veya böyle bir teşebbüste bulunulduysa sen nasıl bir ceza verilmesini istersin???

Ayrıca arkadaşım aradan bir yıl geçtiği halde bu geçmişi bazıları unutmak istemiyor.Yani bu geçmişle yaşanacaksa bunun sonu trabzonspor-sivasspor camiasını değil trabzon ile sivas şehirlerini karşıya karşıya getirir ki bu da her iki taraf için ve her iki toplum için hiç iyi olmaz.Git gide böyle bir ortama sürükleniyoruz ne yazık ki.

Lütfen herkes bir an önce ne yaptığının farkına varsın.Bu ülkede düşmanlık tohumları ekmek kimseye yarar getirmez.Bunu herkes böyle bilsin...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır