Alıntı:
efulim61 Nickli Üyeden Alıntı
Kanun odur doğru, ama ADALET kesinlikle o değil.
Maç sahada oynanır, orada kazanılmalı.
Yoksa herkes otursum benim gibi masa başına, alsın eline kalem kağıtı;
Roberto Carlos adam geçirmez, Gökhan Ünal Fenere gol atamaz.
Guzia-Semih ikilisi mutlaka gol bulur. O halde 2-0 fener galip !
Mantıklı mı?
Kesinlikle değil.
Dönelim olaylı maçımıza; olaylar çıkmış doğru!
Son 30 sn kaldı. Hakem çıkıp bitiş düdüğünü çalsa maç 1-0.
Saha güvenliği sağlanmış her şey hazır ki biz hala maçın oynanacağını bekliyoruz. Kardeşim tlf ile haber veriyor: "boşa beklemeyin maç tatil edildi."
Sonuç; 0-3 Hükmen mağlup.
Bu mu ADALET?
Peki; saha güvenliği sadece Trabzonspor özel güvenliklerine bağlı değil yaaa!
Polislerde görevliydi stadda. Polis Teşkilatına da ceza verseydi İçişleri bakanlığı.
Bakın; Sahaya daha sonra giren şişman bir çocuk vardı. Gökdeniz tutmuştu onu. işte o çocuk hemen yanımdaydı. Hareketlerinden olay çıkaracağı belliydi. Ona benim gidip; "kardeş ne yapıyorsun? Takıma zarar veriyorsun. nasıl taraftarsın? "demem yaklaşık olarak intihar etmekle aynıdır.
Bu adamı polisler sadece seyrediyor. Polisler onu alıp dışarı çıkarabilirdi.
Çıkarmadılar. Birazdan sahaya daldığını gördüm.
|
Konumuz kanunların gerektirdiği adaleti tartışmak ise bu sivasspor'u bağlamaz. Siz büyük kulübsünüz , öyle deklare ediyorsunuz , büyük kulübün taraftarındaki bu bilinçsizlikle büyüklük kavramının tartışmasına sebetir,
Taraftar sahaya giriyor ve futbolcuya yumruk atıyor varsayımları düşünürsek ? Ya kesici alet olsaydı , bunun hesabını kim verecekti. Problem sizin bilinçsiz taraftarınızda siz bir bütünseniz bu olguyu oluşturamıyorsanız kusura bakmayın bunda bizim yapabileceğim bir durum yok. Bu olay tüm türkiyeye örnek teşkil edildi taraftarın sahaya indiğinde herhangi bir şiddet unsurunda malolacağı hadiseler..
Kanunlarımızı tartışırsek eğer bende en az senin kadar şikayetçiyim . Bu kanunlar kabul ediliyorken biz ne yaptık ?