Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 20.04.2009, 00:52   #188
TSemre61
YASAKLI ÜYE

38 Mesajına 71 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TSemre61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşın yaşını sorgulamadan önce senin hal ve hareketlerinin , yaşından kat ve kat olduğunu söylemezsem kendime ihanetlik etmiş olurum. Bizde hersene şampiyon olan , oynayan takımlara gönül vermesini bilirdik, Büyüklük sevda ile birleşirse büyüklük olur. Sanki barcelona taraftarısın !! Bu hava bu kibir niye !! Zaten barcelona taraftarıda olsan hava yapma hakkını nerden ve kim veriyor adamın canını sıkma, cnn sıkılıyorsa git chat sitelerine kıslara asıl. Sanal kovboyluk formu değil burası, Bilmem anlatabildim mi ?
Mesele benim söylediklerim değil, sizinkiler. Ben bu kupaları almış bir takımın taraftarı olarak size cevap veriyorum. Sıfır kupa sahibi olmanıza rağmen Barcelona taraftarı gibi konuşan sizisiniz. Bu arada o dediğin Barcelonayı A.Aker'de yenen bir takımın da taraftarı olduğumu hatırlatayım.

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TSemre61, sana kısa bir soracam arkadaş;
Siz büyük olmayı kupa sayısına göre mi ölçüyorsunuz???
Sayısısz kupa, 7 milyon ve dünyanın her tarafında dernekleri ve taraftarı olması, tüm futbol camiasının 4 büyük dediği takımlardan biri olması, sene başında 18.000 kombine bilet satılan bir kulüp olması, Olimpiyat stadında 60.000 taraftarı defalarca toplayabilen tek kulüp olması, FB-GS-BJK takımları şampiyon olduğunda sokaklarında sevinç gösterileri yapılmayan ve tüm şehrin hüzne boğulduğu tek kulüp olması, futbol hakkında Türkiyede yazılan ilk kitap olan 1922 yılında basılan "Asosyeşin Futbol" kitabının basıldığı şehir olması,...vs. Daha anlatayım mı?

Şimdi sen bana söyler misin senin büyüklük ölçülerin nedir? Sivası anlat mesela..
TSemre61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TSemre61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...