Alıntı:
disikartaL_mrv Nickli Üyeden Alıntı
Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.
|
işte basit bir beşiktaş taraftar örneği..sağa sola sataşarak büyük olunabileceğini sanan bir garip..fenerin içeride dışarıda ne kadar taraftrarı olduğunu bilebilecek kadarda fenerle ilgilenen bir garip..cevabını görünce bi kez daha büyüklüğümüzle gurur duydum ve artık sizlere kızmamaya karar verdim..sizde haklısınız bende olsam kıskanırdım bu gücü..geçen sezon o kalecisiz galibiyetle koca bir sezonu kurtaran takımın taraftarısınız..o yüzden o yazdıklarınıda çok görmüyorum..sadece yalnız kaldığınızda şöyle bi düşünün bu yazdıklarınızla ne kadar aciz duruma düştüğünüzü ve dolaylı yollardanda olsa fenerin büyüklüğünü kabullendiğinizi..dedim ya sizlere kızmıyorum artık çünkü böyle küçük şeylerle ilgilenmeyecek kadar büyük hedeflerimiz var bizim...siz yine cimbomlu abilerinizle kafa kafaya verin yeni pankartlar hazırlayın size kolaylıklar gelsin...