Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 21.04.2009, 00:58   #380
iskenderpeker
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 iskenderpeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım gelıp sızı yenecegız demenız baska..oraya su kadar adam gelıyoruz,bızı cıldırtmayın tarzı laflar cok baska.. buraya gelen bı kac trabzonlu bıze sempatı besledıgını soylesede genel cogunluk kı yuzdeye vurdunmu tamamına yakın nerdeyse. bıze hakaretler savururken,bızlerde bunları okurken kalkıp bıze ınsanlık dersı vermeyın, asırı holıgan ts taraftarı yuzunden bu durumlara gelındı.. ıkıncısı ben daha burda hıc bı sıvaslıdan sızden daha buyuguz dıye bısey duymadım,sızın gecmısınıze basarılarınıza hepımızın saygısı var olayı carpıtmayınn. asıl ortada cekılmeyen bı basarı varsa bu sıvassporun basarısıdır.anadoluda tek sampıyon bız olalım dıye dusunen ts taraftarları uc buyuklerın sampıyonlugunu bızım sampıyonlugumuza tercıh ederken,kalkıp sızı severdım bu yazıları okudum sevmıyorum artık demeyın..burda sıze karsı olumsuz dusunen arkadasların hepsı bır zamanlar trabzonu seven fakat sıtenızdekı yazıları gordukten sonra fıkrı degısen sivaslılardır.
bak sen de sıkıldım bu tarz yazılardan demişsin ama sonunda aynı yazıdan sen de yazmızsın çoğu arkadaşım önce trabzonu severdi de yok bilmem ne. sen inanmıycaksın ama bizden inanmamızı bekleyeceksin öylle mi..
iskenderpeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır