Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 21.04.2009, 11:33   #415
MERİTHAN58
Acemi Yiğido

MERİTHAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 MERİTHAN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=RizeLi053;506291]
Alıntı:
RizeLi053 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin Kafan yerindemi..Profılıne baktım 31 yasındasınız..Vallahı yakıstıramadım RUM PONTUS ne ya cahıl cahıl konusma..Burda futbol konusuyoruz Insanlara hakaret kucuk dusurucu tahrık edıcı msjler yazmak yanlıs

Adama bak ya rum diyor pontus diyor..Ulan Trabzon ınsanı kadar Mıllıyetcı vatan sever ınsan sever cana yakın kım var..:S Bunları bıle bıle rum mum dıyorsun..Bır anlık sınırden yazıyorsun ama..BİRŞEY YAZARKEN DÜŞÜN ÇOK AĞIR KONUŞMUSSUN ADMİNLER NERDE NE İŞE YARAR..

Dogdurudr Rizede cok fb gs lı var her yerde var SİVASTADA Var yok desek yalan olur..

Ben Rizeliyim Aynı Zamanda Trabznlada bagım var.. Tabiki Başta Rizesporluyum..Trabzonunda başarısını herzman isterim..Bndada ayıp birşey yok rizeye sadece 60 km uzakta..

Lütfen ınsnalara hakaret etmeden tartısalım.s
Düşünce özgürlüğü denilen bişey var kardeşim. onlar bize fenere yatıyorsunuz derlerse bizde onlara rumlara yatıyorsunuz deriz. sen buraya gelip provokasyon yapıcağına gitte bağın olan trabzon sitesinde yaz. önce dost gibi geliyorsunuz sonra dişlerinizi ortaya çıkarıyorsunuz.

rum diyorsak bir gerçekliği vardır. benim tanıdığım trabzonluların dedeleri nineleri rumcayı çatır çatır konuşuyor. çünkü orası rumlarında yaşadığı bir yerdi kurtuluş savaşına kadar.