Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 21.04.2009, 19:26   #438
bordomavili
Yeni Yiğido

bordomavili - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bordomavili isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Kaç yıldır bu forumu takip ediyorum.Sivas'lı görünüp İstanbul takımı taraftarı olan bazı kişiler Trabzonspor'a hakaret ediyor.Ben sivas'ta kaldım ve bir çok arkadaşım da var.Sivas insanının ne kadar temiz ve delikanlı olduğunu çok iyi biliyorum.O nedenle diyorum ki delikanlı olan önce hangi Bizans takımının taraftarı olduğunu açıklar ve ondan sonra Trabzonspor'a laf eder.Biz yıllardır üç sülüklere ağzının payuını veriyoruz burada da veririz!Ama Sivasspor'u kullanmayın!

Gs şampiyon olduğunda Sivas sokaklarında şampiyonluk turu atanlar,bu sene bjk şampiyon olursa yine Sivas sokaklarında şampiyonluk turu atacak olanalr bu başlığı kirletmesin!

Sivasspor-Trabzonspor bir futbol müsabakasına çıkacak.Bu bir oyun sadece.Ama bazıları buoyuna başka anlamlar yüklemeye çalışıyor.Sivasspor kısıtlı imkanlar içinde çok büyük bir başarıya imza attı.Buna herksin saygı göstermesi gerekiyor.Trabzonspor'un geçmişine de herkesin saygı göstermesi gerekiyor.Bu kadar basit.

Maç sonunda inşallah centilmenlik kazanır.İnşallah şampiyon ya Trabzonspor ya da Sivasspor olur.