Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FTK/Sivasspor 0-0 Fenerbahçe
Alt 22.04.2009, 10:12   #100
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: FTK/Sivasspor 0-0 Fenerbahçe

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim sende petkoviçin çıkardığı topları görmemişsin.
Petkoviç - Bilica - İbrahim dağaşan üçlüsü olmasa Sivasspor 8 eksikli fenerhaçe karşısında tarihi bir hezimetle ayrılmış olurdu emin ol.
3:0 mı yoksa 4:0 mı yenilirdik ben tam kestiremiyor.

Bu sezon gördüğüm en kötü sivasspor vardı sahada.
bir ara acaba balili sakatlanıp çıktımı diye düşündüm.
Mehmet yıldız adnan polatla yapılan acemi pazarlık sonucunda zaten tamamen bitti.
Tum 10 dakka oynadı sonra hiç meydanda yok. sezer bir ara sanki Fernerbahçe için oynadı. murat erdoğan takım oyununu benimseyememiş.
ankaragücündeki kurtarıcı adam rolünü burdada devam ettirmek istiyor.
Kamanan şut çekerken sanki antremanda sanıyor kendini.

Dün geceki fenerbahçe Turkcell süper ligde yenemeyecek tek takım Sivasspordu.
Hacettepede dahil olmak üzere süper ligdeki 17 takımın hangisini çıkarsa dün geceki fenere mutlaka gol atardı.
Süper ligdeki takımların yüzde 80'ide zorlanmadan galibiyet alırdı.

bizimkiler gol atamamayı nasıl becerdiler bende hala şaşırıyorum.

Mecnun başkan dün geceki futboldan sonra çıkıpta bizi şampiyon yapamayacaklar, dolap var gibi laflar ederse kusura bakmasın ama taraftarıda dahil olmak üzere kimse kendisine inanmaz.
bu kadar kötü futbol oynayan bir takım nasıl şampiyon olacak. masa başında şampiyonlukmu verecekler.
Yönetim ve teknik kadro başkalarını şuçlamak yerine birazda takıma baksın gerekli önlemleri alsınlar.
canım kardeşim asıl sorun bence mehmet yıldızda.ikinci yarı mehmet yıldızın esamesi yok. sivassporun futbol oynamadığını maçı verdiğini söylemek bence çok acımasızlık olur.hata varmıdır evet. gol yolarında sadece bu maçta değil tüm maçlarda eksikliğimiz var.doğrudur. mehmet yıldız oynamayınca bütün forvetler etkileniyor. ama lütfen şike yapıldı denmesin. bu kendi kendimize küfürdür.neden maçı verelimki olurmu böyle bişey. beceremedik deriz.hata yaptık deriz ama maçı sattık diyemeyiz. böyle onursuz şeyler bize yakışırmı be kardeşim.ben 53 yaşındayım. daha düne kadar ikinci ligde düşmemek için oynayan üçünmcü lige düşen bir takımdık.şimdi feneri yenemedik diye üzülüyoruz. bu büyük bir başarı değilmi soruyorum size. şampiyonluğa oynuyoruz bu az bişeymi.hang futbolcularla sorarım size. şimdi benim bile eleştirdiğim mehmet yıldız biz başka takımlara verdiğimizde geri geldi kimse beğenmemişti. şimdi gol kralı olma namzeti.yani biz birden bire büyük şeyler yapmaya başladık kafamız bulandı.olaylara bu yönleriyle bakmak lazım.yensek çok güz<el olurdu ama olmadı.bizde lig maçlarında çok çok kötü oynayıpta kazanmadıkmı hiçç. futbolda böyle şeyler vardır.lütfen hiç kimse hakaret etmesin. biz onurlu insanlarız ve şike nedir bilmeyiz..
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır