Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
İki gündür trabzon sitelerinde dolaşıyorum sivas a etmedikleri hakaret kalmadı.Yaw bırakın allah aşkına biz anti istanbul diyoruz,anti istanbulun yanına anti-trabzonu da eklememiz lazım.Çünkü onlar anadolu yu falan temsil etmiyorlar.Kimse bana masal anlatmasın.İşte size bir örnek adi taraftarlarından birinin bir yorumu;
tsmetu adlı üyeden alıntı:
Bu sivaspor benim için en büyük düşmandır size şöyle kısaca açıklayayım fb,şampiyon olsun bunlar olmasın,hepinizin ohaaa dediğini duyuyorum ama ben bunlara acayip gıcığım.
Bu maçı alalım yada alalım başka hiç bir şey demiyorum.
Bu ve bunun gibi çok yorumlarını okudum ben tepki gösterdiğimde beni hemen banladılar.Bunlar bize neden düşmanlar sanıyorsunuz.Onlara böyle sorunca hocamız ve başkanımızın fener yanlısı olduğunu söylüyorlar.eee o zaman sen fenerin şampiyonluğunu niye istiyorsun.İşte yalanları burda ortaya çıkıyor.Adamları öyle bir acıtmışız ki nedense herşeyi bırakmışlar güya en büyük düşmanları olarak bilinen fb nin bile şampiyon olmasını istiyorlar ve diğerleride bu kişiye tepki göstermeyerek onu desteklediklerini belirtmiş oluyorlar.
Onun için kimse buraya gelip anadolu kardeşliğinden falan bahsetmesin.Biz anadolu kardeşliğini savunuyoruz ama trabzon asla.Onlar kendi çıkarlarından başka birşeyi savunmuyorlar.Onlar için özel bir laf söylerdim ama onların seviyesine inmeyeceğim.Ancak şu laf çok hoşuma gitti.Basayev arkadaşımın yorumunu okudum harika olmuş yazısı.Söyleyeceğim söz ise onun da dediği gibi
SİZE HER YER HAYVANAT BAHÇESİ....
|