22.04.2009, 20:01
|
|
|
Usta Yiğido
848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 
|
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alıntı:
Gurbetates Nickli Üyeden Alıntı
Gelelim taraftar konusuna..
Sahanıza gelipte küfür yemeyen bir takım yok.Anadolu anadolu deyip daha geçen antalyaya küfürler yağdıran sırf sivasa karşı dirençli oynuyor diye kümeye diye bağıran bir taraftar topluluğundan ben herşeyi beklerim.Daha dün fener bu sene şampiyon anadoludan diye bağırıyor.Ona bile taraftarınız fenere ne küfürler etti maç sonunda..Sivas daha yeni bir takım taraftar ve bilinçlik konusunda ciddi yollar katetmesi gerekiyor.Bunu anlamamak sizi hiçbirzaman ileriye taşımaz.
|
Antalya macında bende staddaydım.Ama senin yazını okuyunca acaba stadda değilmiydim diye düsünmeye basladım.Antalya ya küfürler yagdırmısız..4 Eylül stadında,rakip takımın kim olduğu fark etmez;hiç bir zaman topluca bir sekilde küfür edilmemiştir,edilmezde.Sivas tarafı topluca,sadece hakeme ...e hakem diye bağırır ve o maçtada öyle olmustu.Antalya takımına küfür edilmedi.Antalyaspor a Antalya kümeye diye bağırılmıştır..evet..Sebebinid e söyleyeyim;En ufak bir müdahelede 2-3 dk yerden kalkmayan,maçın bitmesini iple çeken antalyaspor futbolcularıdır.Aynı seyin sizin stadınızda yapıldığını düsündüm de bi an,en az 3-4 kisi sahaya inerdi..
|
|
|