Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 23.04.2009, 10:27   #572
58gürünlü35
Acemi Yiğido

58gürünlü35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 58gürünlü35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir kac gündür Trabzonluların sitelerine girdim bakalım Sivassporumuz hakkında neler düşünüyorlar dedim keşke girmez olaydım cumhuriyetin temelinin atıldığı tarihinde topraklarına düşman ayağı değmeyen yiğidoların şehrine demedikleri kalmamış ağıza alınmayacak küfürler günahlar kalmamış ne kıroluğumuz kalmış ne yobazlığımız kalmış ne cirkefliğimiz kalmış Hatta şampiyon Sivasspor olacağına Fenerbahce olsun gibi dişlayıcı aşağılayıcı sözlerin haddi hesabı yoktur ve buradan yazamayacağım cirkinliklerle dolup taşıyor önceden çok sevdiğim ama şimdi nefret ettiğim trabzonspor bundan sonra Türkiyede benim için bitmiştir Bu saaten sonra bizim tek ve yeğane parolamız galibiyet anadolunun efendisi gönüller şampiyonu SİVASSPOR'UMUZ bu macı alacaktır biz önümüzdeki maclara konsantre olalım Trabzon renkli rüyalar görmeye devam etsin öyleya umutsuz yaşanmaz ellerinde bir umutları var saman cuvalı neye yarıyorsa! dilerim trabzon ilk 10 bile giremez Bu sene şampiyon SİVASSPOR olacak gerisi teferruattır Sivassporumuza başarılar dilerim
Katılıyorum... Bende girip baktım Hep küfür hep bela okumuslar... nede olsa baska bir sey bilmiorlar...
58gürünlü35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır