Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu Sene Şampiyon Anadoludan
Alt 26.04.2009, 07:26   #49
Hispano
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 598 Hispano FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Sene Şampiyon Anadoludan

Alıntı:
Sivasspor'lu oyuncular çirkef arkadaş, çok sert oynuyorlar, ölümüne dalıyorlar ve üstüne üstlük efeleniyorlar bir de!

Çoğumuzun hatırlamadığı fakat büyüklerin her daim anlattığı şampiyon olan kadrodan birinin lakabına bakıyorum mesela: Dozer Cemil... bu lakabı yumuşak, efendice, rakibi incitmeden pres yaparak v.b davranışlarla oynayarak almamıştır değil mi? Hadi günümüze dönelim ben dahil forumda herkesin en çok sevdiği oyuncu Egemen'dir belki. Neden? Nedeni aynı Sivas'lı oyuncular gibi yürekten, sert,cesur ve kazanma hırsıyla oynamasıdır. Karşıdan bakınca bize çirkeflik görünen yıllar evveli 'Anadolu ruhuyla oynayan, İstanbul dükkalığına son veren' kadronun o zamanlar yaptıklarının günümüzdeki hali olmasın sakın?

Sivasspor'un teknik direktörü çirkef arkadaş! Kulübede kuduruyor resmen, görmedin mi daha geçenlerde camı çerçeveyi indirdi adam yahu

Çoğumuzun hatırlamadığı fakat büyüklerin her daim anlattığı şampiyon olan kadronun başında 3 kez şampiyon olurken Özkan Sümer vardı sanırım. Özkan Hoca'yı yaşı kemale ermişken genç veya minik takımın başında idman yaptırırken görmüştüm bir keresinde. Sayın Sümer'i tanıyan tanır o ufacık çocuklara bile bağırıp çağıran küfreden adam sizce şampiyon olduğumuz yıllarda kulübede kuzu kuzu oturup etrafa gülücükler mi saçıyordu???

Efendim Sivasspor özelikle içerdeki maçlarda hakemler tarafından kollanıyor, taraftar baskısını çok iyi kullanıyorlar v.b

Çoğumuzun hatırlamadığı fakat büyüklerin her daim anlattığı şampiyon olduğumuz yıllara dair İstanbul takımları cephesinden de anlatılan bu tür rivayetler vardır. Trabzon'a hakemlerin ayakları titreyerek geldikleri, stad girişinde silahı belinde taraftarlarca karşılandıkları ve bu psikolojiyle Avni Aker'de maç yönettikleri anlatılır mesela. Doğru veya iftiradır bilemem, yaşamadım, şahit olmadım ama diyeceğim o ki bu hakemler kolluyor rivayetleri biz şampiyon olduğumuz yıllar dahil her dönem var olmuş ligimizde, bu sene de Sivas başarılı olduğu için Sivasspor hakkında konuşuluyor bu konular.

Efendim Sivas halkı şampiyonluğa hazır değil, Trabzon'da başka takıma sempati duyulmaz, yok Sivas başkanı Fb atkısı takmış falan filan

Çoğumuzun bal gibi hatırladığı bizim içinde olmadığımız ama Fb ve Gs'nin şampiyonluğa çekiştiği seneleri hatırlayın. Bizim tribünlerimizden 'Şampiyon Cimbom' nidalarının yükseldiğini veya taraftarlarımızın Gs'den 4 gol yediğimiz maçtan sonra 'oh iyi oldu Fb şampiyon olamadı' diye sevinmelerini getirin gözünüzün önüne. Bunların hiç biri olmadı diyen var mı?

Konu başlığına cevabım bir kez daha evet. Her sene şampiyon Anadolu'dan olsun hatta! Şu Anadolu'dan çıkan tek şampiyon avuntusunu da elimizden alsınlar artık. Bir takım söke söke alsın. Yoksa bizim bırakacağımız yok. Ömrümüzün sonuna kadar şampiyonluk görmesek de Anadolu Beyi avuntusuyla göçer gideriz bu dünyadan yoksa. Transfere 25 milyon euro harcadık diyerek, 3 büyük takımın peşinde koştuğu adamı aldık diyerek, 15 bin kombine sattık diyerek v.b şeylerle şampiyon olunamayacağını 3 İstanbul takımı dışında bir takım bunların hiç birini yapmadan şampiyon olup da gözümüze soksun istiyorum evet.

Son olarak Sivasspor'un şampiyonluk yolunda kalan maçlarında başarılar diliyorum.
Arkadaşlar Trabzonsporumun en büyük taraftar sitesinden alınmış bir yazıdır..Okumanız da fayda var..
Hispano isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla