Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yenilmezlik Serisi Sürüyor
Alt 26.04.2009, 13:26   #14
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yenilmezlik Serisi Sürüyor

Alıntı:
sofularlı34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm spor yorumcularının ve tüm Türkiyenin dikkatti Sivasta.Hatta Sivas dışında ikamet eden bir çok kişi kimliklerinde yazan Sivas ibaresinin Tv lerde,gazetelerde,radyolarda ve onca insan arasında zikir edildiğinden kimliğinde yazan Sivas ın ne anlama geldiğini SİVASLI OLMANIN ayrıcalığını o ayrıcalığa erişmenin ne anlama geldiğini anlamaya çalışmakta.
---Benim ikamet ettiğim İstanbulda nufus yapısı ,ile Kimliğinde SİVAS yazan milyonlarca insan ikamet etmekte.Senelerdir İstanbulda en kalabalık nufusu teşkil etmekte.
---Sivas* Trabzon maçında var olan bir şeyi dikkat çekmeyi istiyorum.Yanımda Trabzonu destekliyen Ordulu,Giresunlu,Rİzeli,Zongul daklı Yani Karadeniz çoğrafyasından çeşitli insanlar vardı.O kadar ki hemen hepsinde orjinal formaları vardı.
--- Sivas gol atınca bulunduğumuz Salonun yarısı ayağı kalkıp o anda hiç tanımadığım mahhellemde oturan SİVASLI ondan öte SİVASSPORLU abilerimle,kardeşlerimle amcalarımla BİRBİRİMİZE sarılıp çoşkuya sevince kapıldık.İşte SİVASSPORUN GÜCÜ BURDA BİZE BİR ŞEY HEYLER HATIRLATIYOR
---KAFAMIZA BEYNİMEZE SİVASI SİVASLI OLMANIN NE DEMENİN OLDUĞUNU BİZE BİRBİRİMİZİ TANIMAMIZA VESİLE OLUYOR.
---İZMİRDEKİ YİĞİDOLARI BİR ARAYA GETİRİYOR,BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLARI BİR ARAYA GETİYOR,İSTANBULDAKİ,HATTA AVRUPADAKİ YİĞOLARI BİR ARAYA GETİRİYOR..DÜNYADAKİ SİVASLILARI BİR ARAYA GETİRİYOR..
---SİVASSPOR SİVASLILARIN ANADOLUNUN KALBİNİN VİCDANIN ATTIĞI DUALARININ MERKEZİNDE TEK BİR NOKTADA TOPLUYOR İNSANLARI.
---ARTIK BU İŞ ÖYLE BİR HAL ALDIKI YOZGATLISIYLA,TOKATLISIYLA,ERZ İNCANLISIYLA,MARAŞLISIYLA TÜM Anadolu ya önderlik yapacak bir duruma geldi...
---VE BENDE DİYORUM Kİ BİZİ BİRLİK OLMAYAĞI SAĞLAYAN O TAKIMINDAKİ HERKESE TEŞŞEKÜRLER.
---ve BİZE DE DÜŞeN ARTIK BU BİRLİKTELİĞİ PERÇİNLEŞDİRMEK İYİ TARAFTAR ORGANİZSAZYONLARI KURMAKTIR.ŞİMDİ ELLER CEPE 5058 MESAJ ATMAYA HADİ...
teşekkürler çok güzel anlatmış hemşo

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır