Tekil Mesaj Gösterimi
Mehmet Yıldız Moral Verdi
Alt 27.04.2009, 19:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Mehmet Yıldız Moral Verdi



Lig lideri Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören, çocuklarla birlikte ''Sinekler ve Arılar'' adlı tiyatro oyununu izledi.

Mehmet Yıldız, C.Ü. Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde, hastanede tedavi gören çocukları eğlendirmeye yönelik olarak organize edilen ''Sinekler ve Arılar'' adlı tiyatro oyununu izlemek üzere hastanedeki Dr. Hikmet Boran Konferans Salonu'na geldi.

Yıldız, C.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Köylüoğlu, hasta çocuklar ve aileleriyle birlikte oyunu izledi. Suna Kızıldağ'ın yönettiği, lise ve üniversite öğrencilerinin yer aldığı ''Ortam Tiyatro Topluluğu'' tarafından sahnelenen oyunu, hastanede tedavi gören yetişkin hastalar da ilgiyle izlediler.

Başhekim Köylüoğlu, ''Ay yıldızlı bayrağın altında hasta olmak da iyi olmak da mutlu olmak da çok önemli. Onun refahı, onun mutluluğu içinde bugünleri yaşıyoruz. Bunu asla unutmayınız'' dedi.
Bu tiyatro gösterimine katılımlarından dolayı çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Köylüoğlu, çocuklara sürpriz yaparak programa Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı da davet ettiklerini söyledi.

Bunun üzerine çocuklar ve tiyatro topluluğu üyeleri, golcü oyuncuyu alkışlarla sahneye aldılar. ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' ve ''Şampiyon Sivasspor'' tezahüratları yapan tiyatro topluluğu üyeleri, Yıldız'a sevgi gösterilerinde bulundular.

Topluluktan bir genç, Yıldız'ın sahada rakipleriyle çok iyi mücadele ettiğini belirterek, bu gücünü neye borçlu olduğunu sordu. Gencin sorusu üzerine Yıldız, çocuklara beslenmelerine özen göstermelerini, çok yemek yemeleri ve çok süt içmelerini önerdi. Başhekim Köylüoğlu, Yıldız ve oyunun yönetmeni Suna Kızıldağ'a çiçek verdi.

Yıldız, daha sonra hasta çocuklarla anı fotoğrafı çektirdi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...