Tekil Mesaj Gösterimi
avrupanin görüsü
Alt 07.10.2005, 05:46   #7
MADTURK
Acemi Yiğido

MADTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MADTURK ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch avrupanin görüsü

tek tek her zaman bunu soyleriz bundan önceki hafta istanbuldaki sivaslilarin neden maca gelmediklerini yorumladik...ama bu hafta bakiyorum gercekten uzuluyorum yeni yapilan bir stadyumun bos türibünleri cok yazik cokk gruplasma diyoruz hani nerde bu derneklerin baskanlari nerde bu derneklerinin uyeleri toplasan kac kisiniz .. eger gercekten yurek olmak istiyorsaniz dönup soyle bir gecmise bakin sivasin 3 ligteyken oynadigi maclara ve stadyuma bunlari icinizde hatirlayaniz vardir mutlaka .o zamanlar dernekler yoktu bir corum bir tokat yada amasya turhal merzifona kac bin seyirci ile gidiyorduk.dernek baskanlari biliyormusun.dernek kurmakla bir yere varilmiyor onemli olan kurdugunuz cemiyete sivas ve sivasspor sevgisini asilamak oyle stadyumada bagirmakla olmuyor.bu isler eger doldurmak istiyorsan butunleseceksin arkadas baska yolu yok denizli macinda utandim resmen boyle bir sey beklemiyordum bos türibinleri ...yazik arkadaslar bir daha boyle firsat dogmaz gelin bir cati altinda toplannali dernegin adi yigidolar olsun.......
MADTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla