Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 3 Puanla Dönmemiz Lazım
Alt 02.05.2009, 09:57   #1
slayer58
Yiğido

slayer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 slayer58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: 3 Puanla Dönmemiz Lazım

Alıntı:
fahr!&yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar biliyorum bu sorunun yeri burası değil ama, nereye yazacağımı da bilmiyorum açıkçası. bir Yozgatlı olarak sivassporun şampiyonluğu beni tarifi mümkün olmayacak kadar mutlu edecektir. Bende hafta sonları maçlara giderek elimden gelen desteği veriyorum zaten şampiyon sivasspora. Geçenlerde sivassporun şampiyon olduğu günü hayal ederken, aklıma eğer sivasspor şampiyon olursa -ki hiç kuşkum yok-futbol federasyonu tarafından her sezon sonunda (ensesi şimdiye kadar yeterince kalınlaşmış olan) üç ezik takımdan hangisi şampiyonsa ona verdiği parayı sivasspora verecek değilmi? Peki sivasspora böyle bir durumda ne kadar para gelecek bilgisi olan varmı? Sivassporun eli güçlenmiş olacak böyle güzel bir durumda böylece seneye daha da iddialı olarak başlayacak sezona. Aklıma geldide mutlu oldum

yayın gelirlerinin %35'i 18 klübe eşit olarak veriliyor, %45'i performansa göre dağıtılıyor, yüzde 9'u ilk 6'daki takımlara sıralamalarına göre dağıtılıyor, %11'i ise şampiyon olan takımlara şampiyonluk sayılarına göre dağıtılıyor. Şampiyon olduğumuzda şampiyonlara dağıtılan %11'in %2'sine ortak olacağız. toplam 50 şampiyon var bizde 51. olacağız, şampiyonluk sayısına oranla verildiği için de %11'in %2'si kadar ekstradan para alacağız. toplam yayın geliri 223 milyon tl, bunun %11'nin %2'si de yaklaşık 500 bin tl yapıyor....
slayer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda slayer58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...