Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın Ardından
Alt 04.05.2009, 01:00   #70
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
türkiyede sosyal siyasal ekonomik kirliliğin olduğu gibi sporunda kirliliği gözle önüne serildi. sene başından beri gaziantep in böyle durgun silik kişiliksiz bir futbol oynadığını göerdünüzmü: ben şahsen görmedim. hep göze hoşgelen futbol oynamışlardır. ama bugünkü gaziantepe karşı sivassporun( sivasspor bu ligde şampiyonluğa oynayan takım dikkatinizi çekerim ) bukadar mide bulşandıran iğrenç futboluna ne demeli. gerçi sene başından beri bi bakalım. sivasspor hangi maçını pas yaparak göze hoş gelen futbol oynayarak kazanmış kii bu maçta birçok maçta olduğu gibi yine hakem sivasspordan yanaydı ( aksini idda edenin aklına şaşarım )BÜLENT BEYYYY. NEYMİŞŞŞ ... DEMEKKİ LAYLAYLA LA İLAHEİLLALLAH I GETİRİP SPORA KARIŞTIMAYACAKSIN. DÜRÜSR MERT OLUP GÖYLE BİR TAKIM YALKALAMIŞKEN ÇATIR ÇATIR OYNAYIP YENECEKSİN. DÜRÜST OLACAKSIN KISACASI.
Arkadaşım sen hangi maçı izledin acaba.Gazi Antep nasıl iyi oynamamış yaw.Ayrıca kişiliksiz lafını kullanmışsın.Bu lafın anlamı ne ve futbolla ilgisini açıklasana.Sivas bu maçta iyi oynamadı evet ama çok iyi oynamadığını söylemek bence yanlış.Çünkü sivasın kaçırdığı çok net pozisyonlar vardı.Ayrıca sen sivasın futbolunu beğenmeyebilirsin.Bu ülkede ne takımların nasıl futbol oynayarak nasıl şampiyon olduklarını da çok iyi biliyoruz.Ayrıca unutma Yunanistan da bu oyunla avrupa şampiyonu oldu.Ayrıca hakemlerin sivası tuttuklarını neyine dayanarak söylüyorsun onu da bir açıkla.Yoksa senin amacın "çamur at izi kalsın" olayı ise hooop orda dur bakalım.Ayrıca bizim hocamızın söylemleri ve lafları ancak sizin gibi rakipleri kıskandırır ve çatlatır.Sana bir çatlayacak laf da ben söyleyeyim, HERŞEYE RAĞMEN LİDERİZ...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla