Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Alt 04.05.2009, 08:39   #5
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1634 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anadolu kardeşliğini adanadaki maçta adanademir,ve kayseri maçında gördük konyada gördük ........sivas olamasın diye tezahürat yaptılar
sonra dün trabzon kayseri maçı var trabzon seyircisi koro halinde sivasa küfür ediyor ...... sivas olamasın şampiyon diyor bence bu anadolu kardeşliği saçma sapan hiçbir değeri olmayan iki kelimeden oluşadan bir söz artık benim için hiçbir değeri yok
bu sene taraftarından destek gördüğümüz büyük bursaspor taraftarını vede ankaragücü taraftarına çok ,çok teşekkür ediyorum
ankarada olmam itibarı ile ben bir bizi destekleyen ankaragücü taraftarını gördüm biz yendik bizim takımı ve bizi desteklediler helal olsun onlara başka kimseyi tanımam herkes kuyumuzu kazmaya çalışıyor

a gücü bjk maçında bir sivaslı olarak a gücünün türübünlerinde yerimi alıp destekleyeceğim onları
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla