Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Alt 04.05.2009, 17:23   #55
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1536 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!

Antalya Denizli Fenerbahçe nerede bizim şampiyon olmamızı istiyor sorabilirmiyim ha Ankaragücü taraftarı destek veriyor ona birşey demem ama diğer üç takımdan bugüne kadar böyle birşey duymadım

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...