Alıntı:
kanarya71 Nickli Üyeden Alıntı
valla kardeim buraya iyi niyetler ile gelmiştim ama görüyorumki sizler dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız. FENERBAHÇE hiç bir zaman gidip al şampiyonlugu ver kupayı muhabbeti yapmaz. burada sivas fanatiği kesilen kardeşlerim unutmasınlarki sivasta en anz sivaslı kadar fenerbahçeli vardır. haa siz şampiyon olurmusunuz kusura bakmayın ama bu kafayal gittiğiniz sürece zor olursunuz. bu hafta istanbul büyk şehir belediye ile oynayacaksınız maçın sukarı 1-1 yada 1-2 istanbulun olacak maçta 1 penaltı var. ankaraspor-bjk maçına gelince bjk bu maçı rahat alır ankara her maçta sekemez aykuta yukarıdan talimatlar gidecek. bu hafta ankargücü galip gelip bjk maçında yenilem opsiyonu tanınacak. siz hiç aklınız kesiyormu gs nin alisamiyende sivasa maç vereceğini. şunu unutmayın şampiyonlugun istanbul dışına çıkmasına ne sponsorlar, ne federasyon nede klüpler izin verir. siz altın tepsi içinde şampiyonlugu bu hafta kaçırdınız farkında değilsiniz asıl uyanması gereken birileri varsa o da sissiniz. Fenerbahçe -gs bu sene şampiyon olamayabilir pek te 2 klup için önemli bir konu değil bu 17şer kez şampiyon olmuşlar lige lokomotif olmuş gidiyorlar bazı arkadaşlar (sivassporlu) sanki ligde 10 kes şampiyon olmu havasında Fenerbahçeyi küçümser konuşuyorlar donun bir bakın bakalım 3 sene içinde fenere karşı kaç galibiyetiniz kaç maglubiyetiniz var kaç gol atıp kaç gol yemişsiniz. takım başkanınız fenerli, hocanız fenerli belediye başkanınız (öncelikle sivassporlu olabilir) ama oda fenerli vali örneğine gelince vali bugun var yarın yok yarın kayseriye gelse kayseri bayragı sallar antepe gitse antep bayragı sallar nabza göre şetbet muhabbeti yani. size tavsiyem kendinizi 2lige hazırlayın baın dikkatli olun 2 ilik bile sizin için tehlikeye giriyor farkında değilsiniz. trabzon bu haftagalip geldi şampiyonlar liği için bastıracak gs en kötü şartlarda uefa için bastıracak bunları unutmayın dediğim gibi DEREYİ GRMEDEN PAÇA SIVANMAZZ
|
Bu saçmalığı yazarken hnagi psikolojiyle yazdın bilmiyorum ama , iyi şekilde bir tedaviye ihtiyacın olduğunu fark ettim. Zaten snele ne konussak boş anlaşabileceğimizi sanmıyorum güzel saçmalımışsın bravo.