Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın Ardından
Alt 09.05.2009, 21:46   #10
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

saol bulent hoca mactan sonra siteye girdim birde baktim bir kac ucube aslinda sayende bu ucube sayisida artti sivasi sevmeyen dangalaklar ana avrat sivasa sivaslilara kufrederek gordunuzmu bilmem ne diyerek bize ana avrat kufrediyo ve bunun sebebide sensin birak nabal okumayi be takima oyunmu oynatiyosun sana ait olmayan basarilari tek basina sahiplenip kendine piyasa olusturma derdine dustun sivassporu ikinci plana ittin sonrada biz gonullerin sampiyonuyuz diyon istemem hoca bana sivaslilara ana avarat kufrettirerek bizi sampiyon yapacaksan saol kalsin gerekmez benim serefim haysiyetim sivasspordan daha ustun yenilsin cokta tin amma sirf senin medayada yarattigin antipati yuzunden kufur yemek zorunda degiliz ya takima odaklan yada sus ve cekip git seni severler sayarlar o onlarin sorunu ben seni sevmiyorum ama uzuldugum konu sivas baskanina yazik oldu okadar emek harcadi yatirim yapti hicmi ondanda utanmiyosun abi diyosun adami yuzune amma nasil sevgiyse kendini herkesden herseyden ustte tutup sahsi hayaller pesine kosarak sivasis sivassporu sivaslilari magdur ediyosun buyuk konu amma buyuk lokma yeme demisler yen ikisinbide yaptin artik senden benim sahsen beklentim yok umarim yanilirim sonucta ortadaki ortak paydamiz sivas ve sivasspordur benim yanilmam beni uzmez amma haklim cikmamda bi husran olur onun icin yeter artik ......