Cevap: İş İşten Geçmeden
ben diyorumki sayın bülent hocam teknik adam sizssiniz ama bi murat erdoğana güvenene kadar çok överek aldığınız sergio paçegoya güvenseydiniz oynatsaydınız vallahi şimdi asist kralı olurdu o adam bilek pasları sivassporda en güzel adam ama size teknik değil güreşten futbola dönüş yapan adamlar lazım mehmet yıldız vs geşen sene ivan vardı yumuşak bilekli adamdı ama ibb gibi takımlara 4 tane birden atmasını çok ii biliodu onudda geçtim balili gibi bomba bi adamıda futbol oynamaktan soğuttun diyebilirim heee diyeceksin belki yazımı okursan denk gelirse nankör bunlar die hayır biz değil sen nankördün nedenmi bize şampiyonluk hevesi vermeyeceksin ozaman belki trabzonu yenince ersun hoca bizden dlayı istifa etti sende kıs kıs alaycı güldün ben açık açık söyleyeyim en son manisa kupa maçı otobüsün içinde önümde duruyosun hocam inşallah hocam maşallah diyorum takmıyorsun bile be sen kimsinki nesin sen padişahmı evet belki beni haksız bulanlar olacak ama sen ve senin gibiler azıcık yüz bulunca kendinizi patron sanıyorsunuz sen sivassporun patronu değilsin sivasın taraftarı sivassporun patronudur o patronda amatörde oynama pahasınada olsa seni ordan alır savvurur savurur bi kuyunun içine atar mahalle takımlarına bile hocalık yapamazssın
|