10.05.2009, 01:13
|
|
Yiğido
108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 
|
Cevap: Maçın Ardından
Alıntı:
yiğido Nickli Üyeden Alıntı
şampiyonluğu kaybetmiş bir takımın hocası olarak yapabileceğin en trajik komik, iğrenç açıklamayı yaptın hocam tebrik ederim. hani konyada aldığımız bir puan bizi şampiyon yapacaktı,oysa bu son 3 maçı alsak 7 puan farkla liderdik, hani onları parası laylası vardı......
sen bu atmosferi yaşarken zevk alırken bizler ağladık hocam, hemde çocuklar gibi hüngür hüngür ağladık, sana ve futbolculara inandığımız için, bu rüyayı kabusa çevirdiğiniz için ağladık, el alemin ağzına sakız olduk diye ağladık, tezgaha mı karıştınız diye ağladık, çocuklarımza anlatacağımız bir şampiyonluğu yok yere harcadığınıza, bu rüyayı çocuklarımıza anlatamıyacağımıza ağladık, paramız yoktu yüreğimiz vardı diyemediğimize ağladık, kısacası ağladık hocam bilmem sizin için bişey ifade edermi ama.....
ağladık.....
yazıklar olsun diyorum başkada bişe demiyorum....
|
ALLAH'ina gurban gardas yav bu isyani bu yangini bu uzuntuyu bu kamyon kirigi futbolcular gormuyomu hicmi internete girmiyonuz bre ruhsuzlar zerre kadar ruh olsa yenemiyosan yenilmezdiniz ve iki hafta berabere kalsaniz yine liderdik en azindan amma sizde nerdeo sevk istek arzu neyse yav valla allah baskana sabir versin ipleri bulet uyguna verdigine bin pismandir simdi ula bulo hoca git yav valla delikanlica sessiz sedasiz medyadan uzak kalarak bi lig yasasak yenilsek bu kadar uzulmezdim senin showman ligin yakti bizi milletin kondisyonunu ikiye dorde katladin besiktaa bile kayardik evimizde yok bes yeriz alti olmaz yedi yeriz sekiz olmaz dedin bjk ile berabere kaldik senin yardim aldigin psikologun ben dibine vuruyum o nasil mentalistmis ki futbolculari motive ediyomus nabal okuyon ancak sen git gures takiminda hocalik yap takima iki yildir top degil gures yaptiriyon fizikmis bilmem ne futbol sadece fizikle olsa ayilardan bi takim kurardik hersene sampiyon olurduk breee.....
|