Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.05.2009, 14:17   #75
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi Sedat-Bilica

Maçın en kötüsü kimdi Abdurahman-memet

Maçta göze çarpanlar -Sagir sulatndan sagir olan Bülent Uygun Hocanin eksik yapmada israri

Ne gibi eksiklerimiz var: Orta saha gerek kanatlardan gerekse ortadan rakip sahaya top tasiyamiyor. Onlarin yapmasi gerekenleri defas oyunculari yapiyor. buda rakip takima genis alanlar birakmamiza neden oluyor.

Mehmet Yildiza sisirilen toplar heba olup gidiyor yüz top cikariliyorsa 99 u memet yildiza atiliyor. 99 topunda 5 tanesi pas olarak geri oyuna dönüyor ama asist olarak degil pasif pas olarak. Ozaman soruyorum madem takimi mehmet yildizza top atmaya sartlandirdin ne diye üclü forvet oynuyoruz yazik ya adamlara sahada canlarini disine takiyorlar bir tek top atilmiyor. Hocanin artik bu Memet beni kurtar sevdasindan kendini kurtarmasi lazim yoksa mehmetide tümüyle harcayacak.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: basit hatalar ve bu hatalarda israr yüzünden yenilen iki gol yazik oldu 15 hafta lider götür gel kendi evinde liderligi birak deplasman olsa bu kadar canim yanmazdi. Hoca tamam bu takimin hocasi sensin senin dedigin olur. unutma futbolu sen icat etmedin.
orta sahani calistir pas yapmayi top tasimayi defansa yardim etmeyi ayni zamanda forveti pozisyona sokmayi ögret. forvetinide pozisyon asist top rakipdeyken ortasahaya nasil yardim edilir nasil pres yapilir bunu ögret.

Taraftar nasıldı ? Üzgün

Maç hakkında genel yorumunuz ?
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla