Cevap: Maçın Ardından
Yönetim Konusma yasagini koyyor ayni gece hocamiz TV 8 de programa cikiyor yine Bilica ile ilgili verilen röportaj basinda dolasiyor!!!
Saniyorum Yönetim icinde bulundugumuz kötü gidisin farkina varip önlem gelistirmek istedi. Herkes kendi isine baksin dedi ama dinleyen kim...
Sivas in Defansi Bence Dünyanin en iyi defansi. Cünkü Takimin Defansinda da,ortasahasinda da forvetinde de onlar oynuyor.yani kisaca heryerde onlar oynuyor......
Ortasahamiz Haftalardir Tadildeler bir türlü geri dönmediler bir ara Trabzon Macinda geldiler. ordan sonra yine kayiplara karistilar.
Ortasahamiz Top rakipteyken pres yapmiyor Saha markajini uygulayamiyor.
ortasahada kalabaliklasamiyor yadimlasmiyor.
Top Bizdeyken. verkac, aralara top atma, pas yapma. kenarlardan orta yapma bu yetenekleri neden gelismemis Takimin? Buralara gelmis bir takimin bu görüntüsünden Bülen Hoca sen menmunmusun menmunsan buradan ilerisi yok.
Biz artik kimsenin gönlünün kahyasi olamak istemiyoruz.Sampiyon olmak istiyoruz.menmun degilsen önlemini al medyada futbolcu pazarlamak, Ceketinizi oraya buraya asmak saga sola mesajlar yollamak sizin isiniz degil.
siz isinizi iyi yapin mesaj vermek yerine sizin basariniz layik oldugunuz yere sizi getirir.
Dünyanin En garip forveti bizde.. Aslinda kimi macta ikili forvet kimi macta üclü forvetle oynasakta aslinda tek forvet vardir. diger biri yada ikisi formaliteden ibarettir. Aslinda onlar yoktur.onlara pas atilmaz asist yapilmaz zavallilar, yanlislikla ya top onlari bulursa yada kendi cabalari ile rakipten top kaparlarsa pozisyon bulurlar. yani onlara kendin pisir kendin ye Gel gelelim büyük forvetimiz kaptanimiz Mehmet yildizimiza Tüm takim pisirir hazirlar takimdaki 10 kisi bu Arkadas al ye der tüm toplar ona atilir bu arkadasimiz tüm mazeme önüne getirilip birakilmasina ragmen ne kendine yar olur nede bir baska arkadasini pozisyona sokar. yaninda oynayan bir yada iki arkadasini o günkü forvet sayisi neyse kendiyle beraber oyundan düsürür. orta alana defansa destek gibi aliskanligi olmadigi icin kaptirdigi her topta yani kisaca iki yada üc kisi bu arkadas sayesinde eksik oynariz Orta sahada ileri cikanlari saymiyorum sadece forvetler icin gecerli.
Kisaca Bu alisa gelmis sistem artik tutmuyor.Tavsan izini takip edermis. avcida tavsanin yolunu bildigi icin yolunda bekler tavsani avlarmis. biz artik futbolun tavsani olam istemiyoruz cünki kaybettirdi artik. simdi tilki olmak gerekiyorki Kara Karganin agzindan peyniri alalim. yani kisaca sizeden futbolun tilkiligini bekliyoruz. yoksa her yola cikisimizda bir avci bizi vuracak.
|