Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 10.05.2009, 22:01   #84
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

Arkadaşlar umutsuzluk tablosu çizmenin bir alemi yok ve bunun kimseye yararı da olmaz.Evet son 5 maçımızda üst üste ikinci mağlubiyetimizi aldık.Kaldı 3 maç.

Bizim maçlarımız hacettepe,gençlerbirliği ve gs.
BJK'nın ise ankaragücü,gs ve denizli maçları var.

Biz hacettepe ve gençlerbirliği maçından galibiyet ve gs maçından en kötü beraberlik tabiki alabiliriz.Buraya kadar gelmemiz zaten bir başarı ise bunun sonunu getirmek de çok zor değil imkansız hiç değil.

Ben haftaya hacettepeyi yeneceğimizi ve bjk nin de ankaragücü karşısında puan veya puanlar kaybedeceğine inanıyorum.Ayrıca biz hacettepeyi yendiğimiz takdirde bu hırs ve moralle son iki maçtan en az 4 puan alacağımızı umuyorum.Peki bjk ne yapacak tabiki son iki maçtan puan veya puanlar kaybedecek.

Son maçı denizli ile ve denizli düşme hattında.Unutmayalım ki denizli birkaç yıl önce düşmemek için fb yi şampiyonluktan etmişti.

Arkadaşlar daha hiçbir şey kesinleşmiş değil.Karamsar olmanın bir alemi yok.Bizi buraya bu takım getirdi.Bundan sonra yine bu takım bizi şampiyon yapacak.Bizlere yakışan yiğidoluğa yakışan bu takımı sonuna kadar desteklemektir.Çünkü bu takım bunu fazlasıyla haketti...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla