Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 11.05.2009, 13:55   #97
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

bülent uygun dört hafta tribünde olduğunda takım daha güzel oynadı.geldi arogones gibi uyduruk taktiklerin peşine koştu.boyundan uzun laflar etti.anadlolu bölücülüğünün ardına sığındı.Anadolu takımları da anadolu gibi topları ile kucağımzı doldurdu.
ben futbolda herşeye inanıyorum artık.hakemlere söz yok.taraftar iyi ama yeniliyoruz.hemde can derdinde olduğunu bildiğimiz takıma yeniliyoruz.birde hiçbir iddası olmayan takıma.
yok öyle bülent bey,büyük olmanın bedeli asker selamı vermekle,spor bakanı olmuş gibi konuşmakla olmuyor.önce işini iyi yapacaksın.bu takımlara yeniliyorsan yarın avrupa takımları ile ne yapacaksın.
bence futbolculardan çok senin kafan karışık.
bu yazılanları düşenin dostu olmaz cinsinden yazmıyoruz.Sivas gibi eline bir takım veirlmiş sende bunu çok güzel kullanıyorsun sıçrama tahtası olarak.
medya ile oynaşarak,medya ile dalaşarak bir yere varamıyacağını çok iyi gördün.spor yapımcılığına,spor yazarlığına tas koyacaksın nerede ise.
takım şampiyonluğa gidiyor gazetelerde bilikanın nereye gideceği kaça gideceği haberleri yazılıyor.kim veriyor bu haberleri basına.tabi ki sen ve senin avenen.
son iki maçtada bilikanın tozunu attırdılar.orta sahası olmayan bir takımın ne gerisi ne de ilerisi çalışır.ne yapsın bilika ne yapsın kaleci.
geriye düştük.averajı kaybettik.şimdi elimiz açıp duaya duracağız yetiş ankaragücü yetiş galatasaray yetiş denizli.komşu canına güvenip gerdeğe girmek gibi bir şey şimdi biizmkisi.
trabzonu 3-0 yenmeyi bceren bir takım ve taktik diğerlerini de yenebilecek güçtedir.mazeret üretemez.
kombine kartımı zaten kaç maçtır başkalarına kullandıryordum.çünkü zevk alınan bir maç seyretmiyorduk.
yazarlar çizerler yorumcular uyarıyordu.tınmıyordun.
şapka düştü kel göründü.
mecnun başkanda uygun hoca da futbolcularda iyi biliniz ki sivas gücünü sizlerden almıyor.siz gücünüzü sivastan almaktasınız.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla