Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ankara`da kampa girdiler
Alt 11.05.2009, 20:05   #35
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ankara`da kampa girdiler

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU BIR KACIS SANKI SIVASLILAR TRABZONLULAR GIBI TESISLERIN CAMLARINI KIRDILAR SANKI OYUNCULARA SALDIRDILAR YOK MACA ERKENDEN MOTIVE OLMAKMIS PEH GECIN BUNLARI SON HAFTALARA LIDER GIRIP IKI MAC KAYBETSINDE GOREYIM BASKA TAKIMLAR DAGITIRLARDI ORTALIGI BIZIM SIVASLILAR KADAR SAKIN CENTILMEN SEYIRCI YOKTURDUR BUNA EMINIM FUTBOLCULARDA EMIN OLDUKLARI ICIN TINLADIKLARI YOK NEDE OLSA SIVASLILARI BI KEZ UYUTTUK IKINCIYEDE BISEY DEMEZLER RAHATLIGI ICINDELER AMMA O MEHMET YILDIZI GORSEM VALLA YAPTIKLARI HIZMETTEN DOLAYI ONCE OPERIM SONRADA KAFAYI GOMERIM
YAV HICMI OZELESTIRI YAPMIYO BU MEHMET YILDIZ CIJ GIT MACTAN SONRA SEYRET LIG TV YI BI BAK NE YAPMISIM DIYE .....
sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla