11.05.2009, 20:21
|
|
Yiğido
52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 
|
Cevap: İş İşten Geçmeden
Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Doğru hocanın hataları vardı,doğru top bizi sevmedi;peki hoca 1 m den gol kaçıran oyunculara ne yapsın.Geçen hafta kamanan,bu hafta m.yıldız,tum,kamanan,musa ve diğerleri.Oyuncular stresten ne yapacağını bilemiyor.Bu iş o kadar kolay değil arkadaşlar;4 senelik süper lig deneyimi olan bir takımın şampşyon olması o kadar kalay değil.Bu yıl şampiyonda olabiliriz ,4. de olabilriz.Lütfen buna kendimizi hazırlayalım.Son 3 maçta en az hata yapan takım şampiyon olacak.Kimse hakemleri,federasyonu suçlamasın;biz gol attıkda hakem mi vermedi.Bu takımı bu günlere getiren,transferleri yapan kim Bülent UYGUN.Başarılı olduğunda,yere göğe sığdırılmayan,methiyeler düzülen bir adam bir anda yerin dibine sokuluyor.Bence lig Sivasspor için daha yeni başlıyor.Biz üstüste nasıl 2 maç kaybettiysek rakiplerimizde kaybedebilir.Eleştiriler için ligin sonunu beklemek te yarar var diye düşünüyorum.LÜTFEN BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM...ŞAMPİYON OLAMAZSAK DA BU DÜNYANIN SONU DEĞİL...HAYAT DEVAM EDİYOR...16 HAFTA LİDERLİKTE KALAN BİR TAKIMA KİMSE BAŞARISIZ DİYEMEZ...BİRAZ DAHA SABIR ...HERŞEY SİVAS İÇİN...GÜN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI....BİZ YİĞDOYUZ,KÖTÜ GÜN DOSTUYUZ....
|
Helal olun diyorum başkada bir sey demiyorum hemşo sinirden yorum yazmak bile istemiyorum bu kadar acımasız olunmaz
|