Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ankara`da kampa girdiler
Alt 11.05.2009, 23:07   #39
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Ankara`da kampa girdiler

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir

hemserim kusura bakma belki sende dikkatlice okursan ben siddete sevketmiyom veya siddete tesvikde etmiyom istememde bir sampiyonluk icin bir sivaslinin veya baska taraftarin burnu kanayacaksa cani cehenneme istemem kalsin ben bunu baska yazilarimda yorumlarimdada vurguladim benimkisi bi ozelestirydi demek istedigim hep taraftardan biseyler istendi bizde sivasin icinde yetistik varligiyla yokluguyla acisiyla tatlisiyla insanimizin yasam tarzini ne turlu sorluklar icinde yasadigini gayet iyi bilirz benim hemserilerim sigara parasindan ne bilim harcligindan odun verip o imkansizliklar icinde belki cok para degil amma olmayana cok para biletini alip maclara gidip bir an olsun gercek dunyanin verdigi stresten bikkinlikdan uzak kalip hayallere dalmasini saglamisti sivasspor gayette iyi oldu lakin bu keske olmasa daha iyiydi be gardas bukadar basarili olmasaydikda sampiyonluk iki senedir kacti diye yanmasaydik orta sira takimi olup sampiyonluk hayali kurmadan sezonlari tamamlasaydik bukadar koymazdi bunda bizim stemimize bahane sebeb dogurmak icinde buyuk imkan olustu uzanmisiz daldan salkimlari kopartacaz birden merdiven ayagimizin altindan kayiyo ve yere dusuyoz degelde canin yanmasin egelde bu iste ciddiyetsizlik arama degelde kizma ha unutmadan ben trabzonlularin takim ustundeki baskisindan soz ettim katilmadigimida belirttim ama bzende gerekli oldugunu solemek istedim insanlari kin ve nefrete tesvik etme gibi dusuncemde yok cunku ben TRABZONLULARIN ENISTESIYIM gerci olmasamda farketmezdi ama nereli olursa olsun futbol icin insanlarin incinmesi kavga etmesi taraftari degilim tabiki biraz fazla hayale kapilmis olmamizin verdigi bi vesvese ile bazi asiri yorumlarimiz oldu bundan sonrada olur cunku aliskanlik kotu bisey gardas iki yildir sampiyonluga oynuyoz asina olduk tepeye asagilara inmek kolay degil adama koyuyo heleki bukadar sivasi sivassporu istemeyen sahte sivas silahsorlerinin oldugu bi ortamda sampiyonluk gercekten butun bi sivasa ilac gibi gelecekti moralmen insanimizin kendine guveni artacakti bunun sadece sporla alakasi yok sosyal hayatta insanimiz uzerindeki yilginligi isteksizligi atacakti aman bosver bizden bisey olmaz havasindan kurtulacakti cunku bizi boyle alistirdilar kabugumuzu kirmak icin bi kivilcim olacakti sivassporun sampiyonlugu INSALLAH oluruz ve ozaman herkes gorecek gercekten ne oldugunu ben neymisim biz neymisiz demek insana bi guven verir bizim isyanimizda elimizden kacan sampiyonlukla nelerden mahsun kalacagimizin bilincinde olmamizin isyanidir....... VE bu isyan belki dikkate alinirda birilerinin yuregi sizlar daha dikkatli olur ihtimalleri uzerine ...