Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 12.05.2009, 18:20   #115
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

yahu hemserim guzel yazmissiniz inanmak istiyorum ama hangi umitle sampiyonluktan bahsediyorsunuz takimimizin performansiylami yoksa biz bilmiyoruz takip etmiyoruz da takimimiz dokuz puan farkmi atti ikinciye veya besiktas size sozmu verdi yenilecegine dair lutfen aciklayabilirmisiniz sizi anlamak istiyorum yada acikca soyleyebilirmisiniz bizleri bosuna umitlendirdiniz ve besiktasin tavsanliginimi yaptiniz bizide statlara doldurup ne yapmaya calistiniz lutfen bir cevap bekliyorum sunu yapsak icim yanmayacak ikinci devredede ilk devrede oldugu gibi oynasakta kaybetsek yine bir sebebimiz olacak ama sanki olu topragi var takimin uzerinde hoca cikiyor ikide bir takimla sivasla sivasliyla futbolla alakasi olmayan seyler soyluyor ne yapmaya calisiyoruz yolumuz neresi bizde anlayamadik ilk devrede neyaptigini bilen bir takimimiz varken hoca adam gibi hareket ederken ne olduda boyle hararetlendik aceba anlamis degilim biz herzaman oldugu gibi degil ikinci ligde ucuncu ligdeyken bile takimimizin basarisiyla sevinip basarisizligiyla uzulenlerdeniz yinede oyle olacagiz ama bir sivasli olarak istiyorum ruyadan uyanip hayal kurmayada son verelim lutfen gozumuzun onune bakalim evet bir matematiksel sansimiz suruyor ama ben iddia ediyorumki besiktas bundan sonraki uc macini en az uc farkli kazanir ama insallah yanilan ben olurum ALLAH yardimcimiz olsun
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla