Cevap: Sizi gidi, sizi!..
[QUOTE=meteada;517831]Yazar Abdullah Beye katılıyorum. Değerli arkadaşlar eğer memleketimizi seviyorsak, (ama canı gönülden) o zaman bırakalım artık büyük denen takımları. Biz şampiyon olduğumuzda maddi manevi ne kadar avantajli olacağimizi hiç düşündünüzmü. Sivasımızın bu bağlamda ne kadar gelişeceğini, iş imkanlarınında fazlalaşacağını dolayısıyla herkesin huzurlu bir o kadarda gururlu yaşayacağını. içimize sindirelim artık. çocuklarımıza Sivaslılık duygusu aşılıyalm.çocuklarmızın başka takım taraftarı olmalarından vazgeçirlim. gerekirse onları karşımıza alıp konuşalım. onları ikna edelim.top yekün bizler takımımıza ne zaman sahip çıkarsak. O zaman şampiyomluğumuzu kimse engelleyemez. saygılarımla...[/QUOT
Çok teşekkür ederim.çok önemli bir konuya değinmişsiniz.Mesela Benim yeni bir oğlum oldu.2 aylık henüz.ve onun sivassporlu olması için elimden geleni yapacağım.sivasstore dan tulum sipariş ettim.Eğer ben bunu yapmazsam 3 büyüklerden birine gönlünü kaptırabilir.İstanbulda yaşadığın an kendini 3 büyük takımdan birini tutma zorunluluğu hissettiriyorlar insana.yada oğlum Trabzonsporlu olabilir.çünkü dayıları Trabzonsporlu.bizler duyarsız kalırsak çocukta öyle yetişir.
Saygılarımla.