Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kandırmayın Bizi !
Alt 18.05.2009, 04:00   #52
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kandırmayın Bizi !

Takimin ve Hocanin performasi

1.Petkovic in mac boyunca yaptigi tek hatasi golle sonuclandi amatörce hic yakistiramadim..

2. Bilica tek kelime ile harika Yürekten oynuyor... halal olsun sana

3. Sedat shada varligi ile yoklugu belli degil cok kademe hatasi yapiyor rakibini takip etmiyor Bu performansla süperligde oynama sansi cok az..

4. Hayrettin sahada izledikce gülmekten kendimi alamiyorum i bir tane olumlu ortasini 90 dakika göremedim ......

5. Apdurahman Beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu süperligin en iyi sag kanat oyuncusu hatta performasini devam ettirmis olmus olsa idi Büyük takimlarin ilk alacaklar listesinde yer alirdi yinede cok sey bekliyorum.. ..

6.Apdurahman icin yazdiklarim Sezer icinde gecerli en cok begendigim futbolcu onunda önü acik bu performansi hic yakistiramadim ..

7.Musa Tam komedi sahda ne yapmak istedigini kendisi anlatsada bizde ögrensek kosmuyor mücadele etmiyor böyle oynarsa yedek klübesinden kendini kurtaramaz kendine gel musa böyle oynamaya hakkin yok Futbolun da bir yasi oldugunu sakin unutma sonra pisman olursun ..

8.Ibrahim dagasan Geldiginde hic begenmemistim ama tam bir görev adami sahada 3 kisilik futbolda oynanmazki yayinda oynayan arkadaslarinin hatasini kapatmak icin kendi futbolunu sahaya yansitamiyor devam et....

9.Murat Süper teknige sahipsin Allahin vedigi yetenegi bu kadar carcur etmeye ne gerek var bir mac harikasin bir mac tanimasam bu adami nerden almislar bu futbolu bilmiyor diyecegim geliyor takimin en teknik ve her an maci cevirecek adami ama böyle degil murat arka arkaya iki iyi macini daha göremedim ..

10. Thum helal olsun canla basla Bilica ile takimin en iylerinden devam et

11. Mehmet yildiz Sitede Mehmeti en cok destekleyenlerden birisi benim ama artik Bicak kemige dayandi her macta 28 kez bir santrafor ofsayita düsermi düsmez nicin düsüyorsun maclara kendini vermiyorsun konsantran sifir sahada ceneden baska hic bir seyin calismiyor böyle oynarsan Klübeye mahkum olursun Bizim tanigimiz Mehmet yildiz bu degil 90 dakika sahada rakibiyle bogusan kendi arkadaslariyla sahada tartisan mehmeti istemiyoruz eski aslanla gibi savasan konusmayan ve rakibi ve topu takip eden mehmeti istiyoruz hayaletini degil kendine ceki düzen ver. Takimin kaptanisin arkadaslarina örnek olmalisin

12. Kamanan kapali bir kutu ne zaman ne yapacagi belli degil Bir kac mac ilk

11 de görme sansimiz olmadi..

13. balili artik yedek klübesinden cikma sansi kalmamis

14. Onur Bu takim hic bir zaman kurtaricisi olamaz cünki buna suan fizigi müsade etmiyor zamana ihtiaci var.

15 sahada en cok görmek istedigim futbolculardan biri Syla, Diallo, Faruk bu futbolculardan nicin Hoca yararlanmiyor..

15. Bülent Hocamizin kapasitesi oraya kadar elinden fazla bir sey gelmiyor Bir antrönerde A- Plani B- Plani C- Plani olmali malesef hocmamizin kapasitesi buraya kadar sadece bir sezon boyu A Plani ile takimi oynatirsa her rakip seni ezberler ve Cözer insallah seneye bir B- Plani birde C- planinda ögrenirse daha basarili olacak....

Taraftar tek kelime ile harika ..............................