Alıntı:
ceylanonur Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar mrb, yazara aynen katılıyorum. Büyüklük sadece 2 yıl üstüste zirveyi zorlamakla olmuyor. Büyüklük stadıyla, milyonlarca taraftarıyla, altyapısıyla ve en önemlisi süper ligde sürekli tutunmayı sağlamakla, asansör gibi inip çıkmamakla büyüklük olunur. Ayrıca büyüklük o takımın hocasının verdiği demeçlerle de belli olur. Örnek olarak Sivasspor un Fenerbahçe den ardarda 2 maçta 7 gol yiyip, gündemi ve kendi teknik adam başarısızlığını gidermek için diğer 2 büyük takıma laf göndermekle ben 5 yerim 7 yerim 6 yemem vb cümlelerle büyük olunmuyor. Bu sadece teknik direktörün ayıbı olmamakla Sivasspor u da hak etmediği şekilde bir kaosa sürüklemektir. Sivasspor iyi bir takım olmuş, bunda Bülent hoca nın payı büyüktür, ama dediğim gibi verdiği demeçler ortamı germekten ve Sivasspor u şimdiki duruma düşürmekten başka bir işe yaramaz.
|
senin rengini bilmiyorum ama siyah beyaza benziyor biraz

Doğru söylüyorsun, büyüklük kriterleri şunlar olsa gerek Türkiyede:
Büyük olmak için her sene avrupaya gidip
SIFIR çekeceksin...
Büyük olmak için Liverpool'dan
SEKİZ yiyeceksin sonra Arsen WENGER'den
"böyle takımları şampiyonlar ligine neden alıyorsunuz" gibi en ağır hakareti işiteceksin...
Büyük olmak için ağlaya ağlaya senelerdir bizim şampiyonluğumuz çalınıyor diyip milyonlarca doları
ÇAR ÇUR edip suçu hep başkalarına atacaksın...
Büyük olmak için, küçücük bütçesiyle yüreğini ortaya koyup şampiyonluğa oynayan bir anadolu takımını
KÜÇÜK göreceksin...
Büyük olmak için
EDİRNE'den öteye
KEDİ olacaksın...
Büyük olmak için eski futbolcunu başarısızlıkta teknik direktör yapıp suçu sezon sonunda ona
YIKACAKSIN...
Büyük olmak için, önce
ŞEREFİNİ satacaksın...
BU YÜZDEN BİZ BÜYÜK OLMAK İSTEMİYORUZ !!!!!!!!!!