Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi. düşünüyorum düşünüyorum maçın yıldızı varmiydi diye.. bana göre yoktu ama illede yazilacaksa ilk golun atilmasini sağlayan ve bana göre 3 puani getiren kamanındı..
Maçın en kötüsü kimdi ?
hemen hemen hepsiydi.. özellikle mehmet yıldızdı
Maçta göze çarpanlar ?
takımın bu maçta vasatin altinda top oynamasini son iki maçta aldiğimiz maglubiyete bağliyorum.. kaybetme korkusu o yüzden sanirim abidik.gubidik tadi tuzu olmayan bir maç seyrettik ama neticede alınan 3 puan güzeldi en azindan bu yarişi sonuna kadar götürecez bu heycanı iki hafta daha yaşayacaz.. buda kimler sayesinde yukarda eleştirdiğim futbolcular sayesinde tesekkür ederim.. kendilerine
Ne gibi eksiklerimiz var ?
kanatlari hemen hemen hiç kullanmadiğimizi düşünüyorum.. cezalanı dışından fazla şut çekmiyorus.. bir kaç futbolcumuzda gerçek anlamda aylarca form düşüklüğü var belkide bu sene intertoto kupasi yüzünden çalişmalara erken başlamiş olmalarindanda kaynaklana bilir..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
tek güzel şey kazanmakti bir ara acaba kazanmamak içinmü mücadele ediyorlar diyede düşünmedik değil.. golden sonraki sevinci görünce üzerlerindeki stres ve baskidan dolayi kötü mücadele ettiklerini düşünüyorum..
Taraftar nasıldı ?
yorumsuz
Maç hakkında genel yorumunuz ?
|