Alıntı:
kanarya71 Nickli Üyeden Alıntı
beyler dün yazdıgım şeyler aynen gerçekleşti.ankaraspor 2 hafta once bjk ye daha onceki oynadıgı maçlarda kok söktütken farkloı yenilerek bjk nin yolunu açtı bunu yapmakla kalmadı bu günde denizliye net bir skorla yenilerek ligde küme düşme hattından kurtulup 2 hafta sonra final maçında bjk nin karşısına rahat çıkması saglanacak. ayrıca dun dediğim gibi ankaragücü maglup edilerek denizlinin iyice rahatlaması saglanacsk demiştim o da oldu. beyler size onumuzdeki hafta gs--bjk maçının skorıunu şimdiden söylüyorum bjk 3-1 galip gelecek gs hafta içinde antrenmalrda as futbolcularından 1-2 sini sakatlık bahanesi ile kadroya almayacak beklkeyin görün.
|
fazla uzatmak istemiyorum ama yaptığın yorumlar o kadar aptalcaki,demişsinki ankaragücü yenilerek denizli'nin iyice rahatlamasını sağlayacaklar.Ne maçları takip ediyorsun ne de fikstürü biliyorsun sadece bol keseden atıyorsun.Bu hafta ankaragücü-denizlispor maçı var,ankaragücü eğer bizi yenseydi ancak o zaman denizli rahatlayabilirdi ama şimdi ankaragücü'nün şiddetle puana ihtiyacı var ve denizli'yi büyük ihtimalle yenecekler böylece denizlispor'un önüne geçecekler.
Umarım 71 doğumlu değilsinizdir böyle saftasalarla uğraşacağınıza hayatın tadını çıkarın amerikalılar nasıl der bilirsin "get a life loser"