Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.05.2009, 17:16   #66
siwashy
Yeni Yiğido

siwashy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 siwashy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yorumu Sitede ki arkadasa yapmissin Kahraman arkadasim ama o arkadas haksizda degil... Mehmet yildiz bu sitede en cok begenen taktir edenlerden biri de benim .. Mehmet su an formsuz takima yararindan cok zarari dokunuyor maca beyin olarak konsatra olamiyor bir santrafor her macta 15 kere ofsata düsmez düsüyorsa onda bir problem var demmekki Fizik kondisyon ve kafa olarak maca hazir degil dinlenmesi gerekiyor, Bülent hoca nasil göremiyor anlam veremiyorum .....
doğrudur yorumu o arkadaşa yaptım hatta biraz sert çıkmış olabilirim ama ben zaten mehmet yıldızı kötülemiyorum ne kadar ii bi futbolcu olduğu su götürmez bi gerçek zaten bu kadar ii bi futbolcu olmasına rağmen takımı bu kadar zor duruma düşürmesi canımızı sıkıyor. mehmet yıldızın sağlık sıkıntılarını bilmiyorum ama son virajdayız ne olursa olsun tüm gücümüzle konsantre olmalıyız. niyetim yorumlarımla mehmet yıldız gbi ii futbolcuları tamamen küstürmek diil. ben inanıyorum şampiyonluğa bence asıl kimse bu takım bu futbolla bşi yapamaz gbi olumsuz yorumları yapmasın çünkü böle yaparak küstürmüş oluruz...
siwashy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla