Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hayrettin İddiali Konuştu
Alt 22.05.2009, 14:46   #3
howsoonisnow3
Yiğido
 
howsoonisnow3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.09.2008
Mesajlar: 236
Thanks: 110
57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 howsoonisnow3 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hayrettin İddiali Konuştu

siz ne biçim sivaslısınız arkadaşlar!!!
takımımıza sonuna kadar destek vermemiz lazım. Ve benim şampiyonluğa olan inancım da tam hayrettin gibi!
hani bizim sivasspor sevdamız galibiyetlere değil renklereydi!
hani sivassporumuz yense de yenilse de desteğimizi her zaman devam ettirecektik!
hani takımımıza her zaman sahip çıkacaktık!
hani hani hani....

gerçek sivasspor taraftarı takımını ne olursa olsun destekleyendir. Tamam eleştiri yapılır ama bir yere kadar. Sınırı aşmamak lazım. Sınırı aşarsak takımımız zarar görür.
2 gün öncesine kadar yerlere göklere sığdıramadığımız oyuncularımızı yerin dibine mi geçirmeye çalışıyoruz şimdi? amacımız ne?
lütfen arkadaşlar sivas'a sivaslıya yakışır şekilde hep destek tam destek!

ben gönülden inandım şampiyonluğa. İnanıyorum ki sezon sonunda şampiyon olacağız. galatasaray inönüden puan alamaz mı soruyorum size? yenemez mi inönü de beşiktaşı? tabiki yenebilir. beşiktaşın ilk 6 daki takımlara bu sezon galibiyetinin olmadığını bilmiyorsunuz herhalde. Bazıları diyebilir hadi beşiktaş puan kaybetti biz de gençleri yendik, son hafta gs'yi nasıl yeneceğiz diye. Öyle diyenlere de kupa ve ligde gs'yi nasıl hezimete uğrattığımızı hatırlatmak isterim!

Haa, olmadı mu bütün bunlar, sezon sonunda şampiyon olamadık mı diyelim, hatta 3. olduk diyelim. işte o zaman da gerçek bir sivaslı gibi takımımla gurur duymaya devam ederim!her zaman da takımımı desteklerim. herkesin böyle olması gerekir bence.
"ŞAMPİYON SİVASSPOR"
howsoonisnow3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır