İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki
Dünkü maçı tv den seyrettim şaştım kaldım tribün ağzına kadar dolu ama sahada futbolcuların sesi duyuluyor biran zannettimki Sivas maçı yerine İngiliz takımının macını seyrediyorum.Lafa geldiği zaman bizim taraftar çok destek veriyor Sivas baştan aşağı bayraklarla bezenmiş ama maça geldiğinde tık yok taraftarda arada bir Yuhhh diye bi ses geliyor gerisi boş hesapta şampiyonluğu kovalayan takım taraftarı oluyoruz değilmi hiçmi destek olunmaz bi takıma ne desem bilemiyorum bide maç Sivasta kendi mağbedimizde yani hadi ANKARA da olsa eyvallah diyeceğim çünkü Ankarada yaşayan 100 binden fazla Sivaslının ne kadar Sivaslı olduğunu geçen hafta gördük..Burdan Ankarada yaşayan ve bu siteye üye olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum tribünleri boş bıraktıkları için tabiki Sivasta yaşayan ve maça gidipte sadece çekirdek yiyerek maçı seyreden taraftarada teşekkür ediyorum böyle destek oldukları için.Şimdi sıra İstanbulda bakın görün 1000 kişilik Sivas taraftarı Ali Sami Yeni nasıl doldurup takımı ateşleyecek.Mecnun Başkanın da dediği gibi en ateşli Sivas taraftarı İstanbuldakiler diye.Biz takımımızın büyüklüğüne inanıyoruz herne kadar İstanbulda yaşasakta.Tribünü boş bırakıp yada maça gitmezsen bu takım desteği kimden alıcak Sabahlara kadar gidip antreman seyretseniz ne geçicek takımın eline o desteği asıl gerektiğinde vermiyorsanız???????????
|