Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Umutlar Son Haftaya
Alt 25.05.2009, 13:03   #5
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Umutlar Son Haftaya

Artık bana göre umudumuz kalmadı. Bu GS bizim karşımızda çok motive oynayacak. Bunun sebebi ise ilk maçtaki skor. Gayet normal ama ben iddaa ediyorum. GS o golleri bilerek kaçırdı. Yani bize karşı antipati besliyorlar. Sebebi ise gayet açık. Olur olmaz sivri demeçler veren heyetimiz. Ah Başkanım şu demeçler bizim başımıza bela oldu. Keşke ipleri çok sıkı tutsaydında sebeb olmasaydı... İnşallah Fener TS maçından istediğimiz sonuç çıkarda Şampiyonlar Ligine kalırız. Ama şunuda unutmamak lazım. Artık eskisi gibi Şampiyonlar Liginden elendiğinde UEFA ya kalınıyordu. Artık buda olmayacak. Elendiğin zaman lige dönüyorsun. Buda bizim için handikap oluşturacak. Çünkü seri başı olmamıza imkan yok. Avrupa liginde hiç değilse tur atlama hatta lige kalma olasılığımız yüksek. Neyse hayırlısı diyelim. Ama 2 senedir getirip alın size demek bana accaip koyuyor. Acaba futbolcu kardeşlerimizde böylemi düşünüyorlar bilemiyorum. Saygılarımla.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla