Alıntı:
ByTOVBEKAR34 Nickli Üyeden Alıntı
sanki bir asırdı bu ligde mücadele eden bir takımdık.. sanki kasamizda yüzmilyonlarca dolar paralarmiz vardi.. sanki hiç susmadan sesimiz kısılana kadar 90 dakika bağiran taraftarlardandik.. kaçımız haftanın belli bir günleri sivas formasiyla dışarı çıkıp dolaşiyorus.. ama iş eleştirmeye asmaya kesmeye gelince üstümüze insan tanımıyorum.. yıllardır bu ligde mücadele eden.. ekonomik durumlari ve taraftari bizden kat kat üstün olan takımların rüyalarında göremedikleri heycani.. bu başkan bu teknikdirekör bu takım bize yaşatti.. kimi neyi neden eleştirme hakkına sahibiz mecnun başkan zamanında fener türbününden gelmiş olabilir bizde zamanında beşiktaş türbününden geldik.. önemli olan şu anki duygularımız.. bir sivasli olarak sivasın esemesinin okundugu yerde gerisi tefaruaatır.. bir rüya görelimm yada varsayim yapalim denizli beşiktaşi yenmiş.. bizde galatasarayi ozaman bu asıp kestiğimiz insanlara karşi saygısızlık yapmış olmayacakmiyiz.. bu imkanlar ve olanaklar içinde demogoji yapmıyorum sivas spor şampiyon olmuştur benim için..
|
AYNEN KATILIYORUMMM................. ......