Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..
Alt 25.05.2009, 22:08   #10
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..

Alıntı:
Firat Ozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."

Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari
3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs..

Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim.

Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum.

Saygilarimla.
Güzel arkadaşım sanıyorum senin gibi düşünen çok insan vardır..aynı hisleri paylaştıklarından eminimdir