Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Öncelikle Sivaslı vede Sivassporlu olmadığımı belirtmek istiyorum.Trabzonsporlu bir taraftarım.Sizlerin şunu bilmesini çok isterim sivassporu bizi 3-0 yendiği maçtan sonra gönülden destekledim sivasın şampiyon olmasını canı gönülden istedim sonuçta bende bir anadolu çocuğuyum hele anadoludan şampiyon olan tek takımın taraftarı olmamdan dolayı sivası gönülden destekledim gönül isterdi sivasspor son haftaya lider girseydi.Umarım önümüzdeki yıl şampiyon olur.
Ligin son haftaki görüşüme gelince kesinlikle beşiktaşın şampiyon olacağını düşünüyorum.Sivassporun treni kaçırdığını düşünüyorum.Şahsi görüşüm sivassporun ligi 3.bitireceğidir.Bu sene trabzonun oynadığı hemen hemen tüm maçları izlemiş biri olarak kesinlikle şunu belirteyim trabzon bence feneri yener bazı arkadaşlar fenerin trabzondan puan alabileceğini yazmışlar açık konuşayım maçın kesin favorisi trabzondur.
Trabzonspor ersun hoca gittikten sonra müthiş bir çıkış yakaladı başta alanzinho ve gökhan olmak üzere ben trabzonsporun alanzinho,yattara,gökhan ve colman önderliğinde feneri avni akerden eli boş göndereceğini düşünüyorum.
Sivassporun cimbom maçına gelince G.Saray kesinlikle bu maçı bırakmaz.Bu sene sivas karşısında ligde ve kupada oynadığı 3 maçı yenememiş olmasının getirdiği hırs ile maça asılacaktır.Ayrıca G.Saray ile trabzon dostluğun bu maçta gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum.Bu 2 kulüp zor zamanlarda bir birlerine çok kıyak yapmıştır özelliklede trabzonspor çok kıyak yapmıştır geçmişte cimboma bir nevi bu maç G.Sarayın bir diyet borcu gibi görüyorum.Ben G.Sarayın vede gizli futbol simsarlarının bu maçta sivası durdurup trabzonu devler ligine yollayacağını düşünüyorum.
Sebebi belli trabzonun kaliteli kadrosuna bir kaç takviye ile ön elemeleri geçecek güçte olmasından dolayı trabzona yol verilceğini düşünüyorum.Lütfen sivassporlu arkadaşlar bana kızmasınlar.Kendi düşüncelerimi açıklamak zorundayım.
Şahşi görüşüm lig sıralaması için;
1.Beşiktaş
2.Trabzon
3.Sivas
Bence lig sıralaması bu şekilde olur hele beşiktaş karşısında gördüğüm G.Saray sivasa zor maç verir.Ayrıca Bir büyük iddaam var bence g.saray bjk yı yenmek istemedi isteseydi yenerdi.Ardanın rüştüye sarılması adnan polatın demireöreni kutlaması boraşun gol atmak yerine sabriye pas verimesi cimbomlu futbolcuların sabri dışındakilerin maçta hırs yapmaması neyin ne tezgahların olduğunun göstergesi.
|