Alıntı:
gen Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Sivaslı vede Sivassporlu olmadığımı belirtmek istiyorum.Trabzonsporlu bir taraftarım.
Sivassporun cimbom maçına gelince G.Saray kesinlikle bu maçı bırakmaz.Bu sene sivas karşısında ligde ve kupada oynadığı 3 maçı yenememiş olmasının getirdiği hırs ile maça asılacaktır.Ayrıca G.Saray ile trabzon dostluğun bu maçta gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum.Bu 2 kulüp zor zamanlarda bir birlerine çok kıyak yapmıştır özelliklede trabzonspor çok kıyak yapmıştır geçmişte cimboma bir nevi bu maç G.Sarayın bir diyet borcu gibi görüyorum.Ben G.Sarayın vede gizli futbol simsarlarının bu maçta sivası durdurup trabzonu devler ligine yollayacağını düşünüyorum.
Şahşi görüşüm lig sıralaması için;
1.Beşiktaş
2.Trabzon
3.Sivas
Bence lig sıralaması bu şekilde olur hele beşiktaş karşısında gördüğüm G.Saray sivasa zor maç verir.Ayrıca Bir büyük iddaam var bence g.saray bjk yı yenmek istemedi isteseydi yenerdi..
|
Bak güzel kardeşim sana bir soru bu cincon demek bilerek bjk yenmiyor? ve siz böyle bir takima nasil dost/kardeş takim diyorsunuz? sizin ve bizim sampiyonluk sansi elden gitti, bu macla
Ayrica cok merak ettim CINCON ne yapabiliyorda bizi yenecek diyorsun?Hangi mac güzel oynamiş?nasil bize yenecebilcek?
Demek senin bildiğin bazi şeyler daha var , o zaman onlarida söyle