27.05.2009, 10:30
|
|
Usta Yiğido
735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: Taraftara Sitem!
Alıntı:
aldair Nickli Üyeden Alıntı
mehmet yıldız sen sivasspor sayesinde bi yerlere geldin şimdide kalkıp seni mehmet yıldız yapan camia hakkında yalan konuşuyorsun öylemi,unutmaki sivasspor olmasa sen hala bankasya takımlarında oynuyordun.bu açıklama yapılacak olsa dahi sana düşmez,sen git kendi işini yap biraz son vuruş çalış mesela.senin kaçırdığın goller olmasa şimdi belkide şampiyonduk.tüm türkiye gördüki taraftar çağırdı ama siz bülent uygunun direktifiyle soyunma odasına gittiniz.biz herşeyi yaptık ama taraftar bişiy yapmadı argümanı oluşturmaya çalışmak çok ayıptır.sivas halkı siz şampiyonda olsanız kümede düşseniz hep sizi destekleyip sevecektir,bunun geçmişte örnekleride vardır,yeterki böyle gereksiz antipatiler oluşturmayın ama sen o zamanlar kısa donla gezdiğin için bilmezsin bunları.ayrıca taraftar konusunun içini doğal olarak birçok arkadaşımız bilmiyor bilmedikleri içinde kendilerince yorum yapıyorlar.işin aslı şuki yönetim organize taraftar olayına sıcak bakmıyor ve taraftar gruplarını desteklemeyiyor,verdiği desteğide çekti zaten.(ki bu durum kendi tasarruflarıdır eleştirmiyorum,ama hem böyle yapıp hemde taraftar pasif falan demekte manasız geliyor bana) bu konu ilgili kişilerin malumudur,hal böyle oluncada tribün oluşmuyor bu taraftarın suçumu yoksa oluşumun önüne set koyan yönetiminmi karar sizin.
|
sivasspor üçüncü ligde olsun ikinci ligde olsun futbolcusuyla iç içeydi şimdi bakıyoruz fubolcu kendi işini yapmadı halde taraftara suç buluyor teknin direktörümüz desen ayrı bi havalarda şunu kimse unutmasın ki taraftar desteginden mahrum bir takım başarı saglayamaz yönetimdeki abilerimiz gelin şu taraftarı maçlardan sogutmayın
|