Cevap: Denizli'den Pis Kokular Geliyor!
Bütün mesajları okudum gördüm ki, içimizde hala istanbul yalakalarını tutanlar var. Sivassporlu görünüp elinden geldiği kadar sivassporumuzu kötülemeye calışan sözde sivaslılar var. Onlara sadece acıyorum. Bunlar hep vardı yine var olacak ama birgün gercek taraftar onları saf dışı edecek. Bizim sitemizde sivassporumuza hak etmediği eleştiriyi hiç kimse yapamaz.
Efsane başkanımızı, tarih yazan hocamızı futboldan anlıyanda anlamayanda insafsızca eleştiriyor. Daha düne kadar takıma başkan bulamıyorduk. Takım belediyelik oldu bir tane yiğit cıktı sivassporumuza kolkanat gerdi alt kümelerden alıp süper liğe cıkardı ve biz kalkıp bu yürekli başkanı beğenmiyoruz.
Yok öyle şey herkes taşın altına elini koymalı yenince iyi güzel yenilince Fenerbahce taraftarı veya şampiyonluğu istemiyor hoca çok konuşuyor. Tabi ki konuşacak. Sivassporumuzu her platformda temsil edecek o koskoca bir camianın teknik direktörü. Sivassporumuzu gerektiği gibi temsil ettiğinden hiç şüphem yoktur.
Galibiyettede malubiyettede kalplerimiz bir olmalı öyle dışardan konuşmakla olmaz burası bir Sivasspor sitesi İstanbul yalakalarının sitesi değil. Hiç kimsenin bizi bir birimize takmaya hakkı yok. Eleştiriye karşı değilim ancak makul ve mantıklı olduğumuz müddetce. Fitneyi fesatı yazarak siteyi karıştırmayalım. Biz henüz 5 senelik bir takımız 100 yıllık takımların hayal edemeyeceği başarılara imza attık ama tecrübe meselesi Sivassporumuzun gücü bu kadar beğenen destekler beğenmeyen sesini keser ve yalaka İstanbul takımlarının peşinden gider.
Ben 55 yaşındayım beni tanıyan tanır. Sivassporumuzun amatör kümeden süper lige cıkana kadar yüzlerce deplasman maclarına gittim halende gidiyorum gitmeyede devam edeceğim. Takımın doğru dürüst 4 macına gitmemiş, "işte şöyle harclığımı verdim, işte şurdan şuraya kadar takımı karşılamaya gittim" bunlar boş laflar yapıyorsan memleketinin takımına yapıyorsun. 3-5 kuruşu mevzu etme herkes karınca kararınca elinden geldiği kadar Sivassporumuza yardımcı olacaktır.
Sivassporumuz şampiyonluğa gidiyor biz halen yöneticilerimizi eleştiriyoruz. Şimdi bunun ne yeri nede zamanı. Bir hafta susalım sonra konuşalım takımın moral ve motivasyonunu bozmayalım. Eleştirilerimiz hoş görü sınırlarını zorlamasın sivassporumuzun son macında şampiyonluk macı olmasını diliyorum BAŞKA SİVASSPOR YOK
|